4 Eylül 2011 Pazar

Yeni Server Duyuru

Selamlar, şu anki minecraft serverımız düzensizlikler, saygısızlıklar, küfürler, griefler ve mapin artık kendi halinden çıkması, yer kalmaması sebebiyle kapanmıştır. Yeni serverımız sıfırdan yapılacak ve tekrar 7/24 minecraft keyfini sizlere sunmaya devam edeceğiz. Towny, factions, residence gibi pluginler düşünmekteyim fakat önereceğiniz başka bir arazi ile ilgili plugin varsa çekinmeden bu başlığa yorum yazabilirsiniz. Ayrıca adminleri online süresi, yaşı, davranışlarına bakarak oyun içindeki oyunculardan seçmekteyim. Bizi bu blogtan takip ediniz. Yeni açılacak serverımız bu blogtan duyurulacak ve whitelist alımı bu blogtan yapılacaktır.

11 yorum:

  1. wildernessin açık olmasi griefleri ve özel alan olayını sıfıra indirmiş gibi bence özellikle oyuna girdiğimde yapilan kocaman surlara bile wilderness den yaralanrak girilebilmesi ciddi sorundu onun dışında pvp bakımından iyi bir serverdı
    tarımın çeşitlendirilmesi alanların pahalılaştırılması admin shop a herşeyi koymak yerine bulunmasına teşvik edilmesi wilderness in kapatılıp yer altında binlerce metre tünnellerin kazılmasini önlenmesi gibi bunlar yapılırzsa hem serverın ömrü uzar hem oyuncular daha düzenli olur ve alanalrini korumak için daha fazla caaba harcarlar hemde server a gelip tek kişi oynayan arkadaşlarında bir nevi haklari korunmuş olur.

    birde makina yeterse daha büyük bir map olması insanlarin spawn bölgesinden uzaklaşıp kendi özel yerlerini yaratabilmeye olanak sağlar diy düşünüyorum. 1.8 dede açık olmasını istediğim bu serverda umarım dediklerim dikkate alınır

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim ozgunx şimdilik serveri pluginsiz halde açtım. en azından pluginli halde açılana kadar üyelerimiz survival oynasın. dediklerin çok mantıklı tabiki dikkate alacağım. zaten ilk başta wild alanları kapatmıştım ancak sonradan yeni gelenler wild kapalı diye serverdan hemen çıkıyorlardı. bu yüzden tekrar açma gereği duydum. fakat bu sefer kapatmayı düşünüyorum. bir yandanda factions yerine towny kullanayım mı diyorum. fakat üyeler towny moduna alışık değil bu seferde. aslında factions modunda klan sahibi olmadan arazi satın alma olsa çok iyi olacak.

    YanıtlaSil
  3. Admin kardeş ben bugün whitelist e kayıt olsum ama giremiyorum ?

    YanıtlaSil
  4. Ad:Alper
    Yaş:16
    Şehir:İstanbul
    Süre:3 AY
    Nick:AlpikoOo
    Pluginler:WorldEdit,LWC

    YanıtlaSil
  5. server gene 0 lanacak anladigim kadarıyla ?

    whitelist
    ad:burak
    yaş:21
    sehir:bursa
    süre :2 hafta
    nick:uneman

    YanıtlaSil
  6. Ad:Gazi Osman
    Yaş:14
    Sehir:İstanbul
    Süre:4 ay
    Nick:Maragon

    Bınlari server sıfırlanirsa diye verdim yoksa white listdeyim bide bi önerim olacak bi factionla savasirken kapidan geçemiyoruz ve düsman içerde kaliyor bu yüzden faction deyismesse bu problemle ilgilenirmisiniz yani demek istedigim dusman oldugumuz factionun kapisini açabilelim ve içerdede savasabilelim
    ayrica ben town'nu bilmiyorum burda ayrintili sekilde açiklarmisiniz

    YanıtlaSil
  7. Ad : Ömer ATa Ongun
    Yaş : 17
    Şehir : İstanbul
    Minecraft'ı Oynadığı Süre : 3 Yıl
    Nick : Dark

    Brown çabuk çabuk daha kale yapacağız :D

    YanıtlaSil
  8. RockPrince whiteliste eklermisin biliyorsun zaten ihtiyaç olursa yazarim yaş 16

    YanıtlaSil
  9. Bence kapı felan açılmamalı. Maragon'a katılmıyorum.

    Sunucuda wild açık olmalı. Maden kazarken zorlanıyoruz. Ayrıca herkes gelliyor çat vuruyor. Enemy yapmak paralı olsun. Ally yapmak paralı olsun. Neutral ücretsiz olsun.

    Enemy : 1000
    Neutral : 0
    Ally : 250
    gibi ücret olsa iyi olur.

    Birde arkadaşlar surlarını wilde yapmasınlar. Dikkatli olsunlar. Wilk açık olmalı ama inşaaya açık olmamalı. Sadece kırmaya.

    Saimko

    YanıtlaSil
  10. Ad:İlker
    Yaş:16
    Şehir:Sinop
    Minecraft'ı oynadığı süre:1 sene
    Nick:Xusdune
    Pluginler:Worldguard-Worldedit-Chestshop-SignLift-Craftbook-iConomy-Slots-LWC

    YanıtlaSil
  11. Ad:Murat
    Yaş:18
    Şehir:Karabük
    Minecraft'ı oynadığı süre:beta 1.2.2 den beri
    Nick:Stiletto009
    Pluginler:Worldguard Chestshop Worldedit Craftbook iConomy LWC

    YanıtlaSil